BOOT CAMP

Här är planen - Att under sex veckor träna skiten ur mig och äta extremt nyttigt. Vet inte vad det kommer ge för resultat på mått eller våg men vet att jag kommer vara så mycket stoltare över mig själv om jag bara kör järnet.
Målet är att köra så hårt jag kan.

Kost: Frukost altenativ -
Smoothie med banan, persika, hallon, funlight, ett ägg och evetuellt yoghurt
Smoothie med mango, banan, fun light, ägg. 1 stor mogen mango
Smoothie av saften av en halv apelsin, saften av lime, flytande honung, naturell yoghurt, lite kokosmjölk
Bananplättar med hallon och kesella/keso
yoghurt med bär/frukt och ägg
Lunch och middag -
här gäller det att tänka vad målet ska ge. Ligger du bra i blodsocker och bara behöver äta för att det är matdags s tänk så lite kalorier som möjligt som mättar, alltså magert protein, sallad med lite dressing. Försök att spara på kolhydraterna ifall du skulle hamna lågt så behöver du inte känna ångest över att behöva äta mer socker. Ta en portion och sen räcker det, planera innan hur mcyket du ska äta och stanna där. Drick sedan vatten/saft när ni sitter kvar vid matbordet.
Vid fika, glass, äta på annan plats så välj de bästa altenativet, du behöver inte äta allt, en bit räcker. Och dra sedan ner på maten resten av dagen.
Motion:
Morgonromenad varje dag. Gå upp runt 8-9 och gå en timme. Rätt så raskt.
Frösk att göra den mesta träning under förmiddagen så är det gjort. Styrkeövningar i en timme. Mage, rumpa, rygg och ben, kondition. Använd nike training, youbtube, träningsbroschyr.
Kväll - promenad eller springtur.
Annan träning som kan bytas ut, läggas till - badmington, simmning, cyklning,
Det viktigaste är att du rör på dig minst 2 timmar per dag.

RSS 2.0