THIS IS NOT A FARIYTALE

Varje dag tänker på hur allt hade blivit om jag skött det rätt. Du var den rätta, allt jag ville ha. Det enda jag ville ha. Men så gjorde jag så fel. Vad hade hänt om jag gjort rätt? Du och jag? Varför funderar jag, allt är försent, det som finns kvar är minnet av dig, underbara du, och så jag, och mina misstag.

Nu ruttnar jag under höstlöven

DAGENS

Härlig höstpromenad idag! Annars har det mest varit pluggande, världens ångest över att det är ny jobbvecka imorgon, särskillt när syrran nu ska va ledig (höstlov), så trött på mitt jobb! Tur att man har Amanda att jobba med iallafall!

Mamma bakade kärleksmums imorse och tänkte att nu blir det farligt. Tyckte att jag kunde äta en, det får man. Jag får äta allt i lagom mängd men har ju svårt att hålla det, har jag väl tagit en så blir det alla. Men idag lyckade jag med att bara ta 1/2!! det var duktigt.

Har tagit ett bad, det var skönt men mina lår såg ut som två stora stockar, mindre roligt... nu ska jag koll parlamentet!



Bild från dagens promenix

NOVEMBER MÅNAD

Håller ni inte med om att den här hösten har susat iväg?! Har gått så himla fort! Men det beror säkert på att jag har haft fullt upp. Tidigare har jag inte jobbat såhär mycket, eller pluggat så här mycket heller för den delen och då alltid haft mer fritid. Nu har det varit jobb hela dagarna sen hem och plugga och då går veckorna på 1 sekund!

Så, imorgon blir det november och precis som Jenny, har jag bestämt att November ska bli en träningsmånad. Dock har jag börjat tagga ner på sådan träning jag förut hållit på med, som aerobics och styrka, bygger så lätt muskler och när jag gick ner i vikt i våras så fick jag så snygg kropp, slank, genom att äta mindre och promenera. Så det får det bli denna månad, promenad var dag och yoga iallafall 3-4 gånger i veckan! Yoga är helt underbart, man känner sig så start inombords, både i kropp och psyke!

Efter flera veckor av hetsätning har jag nu lyckats hålla mig i 5 dagar! yeeey! Imorgon får vi se vad vågen visar, men ska inte tro för mycket, kan lika gärna vara några kilos plus eftersom jag inte vägt mig på flera veckor och under dessa veckor har jag ätit kolosalt! Men ska bli skönt att veta vad jag väger så jag kan lägga upp en viktiminiskningsplan!


Idag blir det plugg, promenad och kanske konstmuseum

FAN VA TRISSSSST

Sitter hemma varje kväll och bara kollar tv. Saknar att göra mig fin, dricka vin, skratta. Men samtidigt vill jag inte gå ut och visa mig i det här skedet! Är rädd att jag kommer känna mig värdelös och bryta ihop. Så istället stannar jag hemma. Just nu kollar jag the social network

LYX

Sitter och kollar några How I met your mother-avsnitt och dricker färskpressad apelsinjucie


ACK ACK

Tänkte ta en liten promenad i för middags och drog på mig mina sköna baggiejeans, men då gick dom inte ens på.... där fick mitt självförtroende en rejäl törn

så det blev ingen promenad, ska till stan snart och får la prommenera hem därifrån sen istället

ciao!

HELGFRUKOST



Kaffe, solrosbröd med ägg och äpple (man tager vad man haver och det var riktigt gott med örtsalt) och en tallrik med solrosfrön, yoghurt som gömmer sig under alla lingon. ÄLSKAR LINGON!! + kanel såklart


THANK GOD FOR YOGA

Har denna vecka hunnit med två yogapass på Friskis. Känns så himla skönt, känner mig stark både fysisk och psykiskt! Ska försöka hinna med ett till nu i helgen! Ikväll är jag lite pömsig så blir myskväll med några chokladbitar!

TUUURSDAG

Känslan fanns där, hopplösheten. Men idag lyckades jag stoppa den. Hade planerat att träna men det blev inte av, och som vanligt så föll då allt, ville bara hem och ge upp, kolla tv och äta. Alltid svart eller vitt. MEN idag så hoppade jag då istället av tunnelbanan och gick sista halvtimmen hem. Visst, blev två mackor hemma men inte mer än så. Annars blir det minst 10 mackor när jag väl börjat. Har en skönt känsla i kroppen. Imorgon ska jag kämpa sönder mig och inte stanna kvar på jobbet och äta, ut och röra på mig istället, älskar hösten och det friska vädret. Sen blir det hem och mysa till Idol, kanske en kesella på de! Har jag sagt de? I love Kesella med fun light!!

Smakar som glass


DAGEN I ALL ÄRA

Dagen gick inte som jag ville.. Mp dag och man vill börja på ett nytt blad men ny diet och nya idéer. Men något gick snett, helt plötsligt var all taggnig försvunnen och det kändes så mycket lättare att sitta kvar på jobbet och slappa och käka en massa. Jag gömmer mig själv bakom en massa mat. Har jag väl ätit något dåligt då klassas hela dagen som körd vilket också betyder att jag kan skita i allt. Då behöver jag inte träna eller plugga. Det tar jag på din bra dagarna. Har det börjat utvecklas till en dålig dag kan jag göra fullt ut. Stoppa j mig allt jag kan och göra det mest slappa din finns.. Jag frågar mig varje gång, vad, när, hur ska det hända något som får mig att sluta? Sluta på riktigt..?

I CAN'T FIGURE ME OUT

Have to start se myself as the wonderful girl I'm. Lets think about the feeling, a feeling of life. The one that appears when I laugth, when I'm With My familj and friends! The warm feeling inside. I should focus on that. To feel that. Not lay all My energi on picking on My outside. There is a person inside. Trying to live a life, LET HER OUT!

LYCKOSPARKAR

Vad är det som hindrar mig från att vara lycklig?
Min vikt
Hetsätningen
Min sociala fobi 
Ångesten inför framtiden
Att inte ha någon "flört"

Vad skulle göra mig lycklig?
Om jag gick ner i vikt
Om jag kommer över hetsätningen och besattheten av att tänka på mat
Om jag kan umgås normalt med folk utan att bli nervös 
Om jag kunde tro p mig själv, tycka om mig själv

Kan jag göra något åt detta?

Vad gör mig lycklig idag? Får mig att må bra?
När jag är på jobbet och har kul med Amanda och klarar av att inte äta godsakerna
När jag klarar av att äta normalt och röra på mig
När jag är med mina kompsiar som jag känner mig trygg med
När jag klarar av att vara med mamma
NÄR JAG ÄR MED MINA SYSTRAR <3<3
När jag tränar/ promenerar/ är utomhus
När jag skriver och ritar

VÄGDAG 3

VIKT
startvikt: 71,0 kg
målvikt: 60,0 kg 
vikt just nu: 71,6 kg
veckans -/+: +0,6 kg
minus sen start: 0,0 kg

Inte vad jag behövde

Idag föreslog min far att jag skulle börja dricka måltidsersättningar..vad är det han inte förstår? Eller är det något jag borde fatta? Vet att jag inte är smal men att banta är väl ändå något en förälder aldrig borde föreslå sin dotter att göra?

VÄGDAG 2

VIKT
startvikt: 71,0 kg
målvikt: 60,0 kg 
vikt just nu: 71,0 kg
veckans -/+: -0,0 kg
minus sen start: 0,0 kg

RSS 2.0