VÄGDAG 1

VIKT
startvikt: 71,0 kg
målvikt: 60,0 kg
vikt just nu: 71,0 kg
veckans -/+: -0,0 kg
minus sen start: 0,0 kg

ALDRIG MER

Aldrig mer, mer än 71kg. Trodde inte att jag någonsin i mitt liv skulle väga så här mycket men imorse stod jag där på vågen, i underkläder och kände hur detta bara inte är jag. NU måste det ske något. Hur många gånger har jag inte tänkt så? Men nu får det ta tid, ingen jojjobanting mer. Nu är det Kajsa som ska tillbaka, den riktiga Kajsa.

I mars åker jag ut och långreser, då ska jag njuta och inte behöva tänka på hur jag ser ut i bikini! Då ska hetsätnigen och matångesten vara borta. Och 11 kg. 60 kg ska jag väga. Nu kör vi. Vägning en gång i veckan, - 0.5 kilo per vecka. Inte mer, då går det för fort. Detta ska vara ett långvarit resultat.

Hur ska jag gå till väga? Framförallt ska jag sluta hetsäta, det är den stora boven. Så genom att äta normalt, varierad kost, all slags mat i normal mängd kommer jag till början att gå ner till normalvikt eller iallfall ner mot 66 kg. Sen kommer jag få börja kämpa mer, de sista kilona är alltid svårare. Jobbar och pluggar ju både på heltid så finns inte mycket tid till träning. Men går en timme hem från jobbet varje dag och försöker träna styrka/kondition en till två gånger i veckan!

ciao!

RSS 2.0